четвер, 3 грудня 2015 р.

СНІД. Знання і розуміння

Щороку 1 грудня світова громадськість відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. У всьому світі цього дня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія. Щороку наша бібліотека не залишається  осторонь цієї події та проводить заходи по розповсюдженню  інформацію про СНІД, і таким чином здійснює  міри профілактики серед молоді. Тому що учні та студенти - це є та група ризику, на яку ще можна  вплинути і вберегти їх від зараження.  Світ вступив в еру СНІДу.  Людство живе у страху перед цією недугою. Цифри про чисельність заражених і хворих усе зростають і стають застарілими вже на момент публікації. Навіть письменники-фантасти не змогли передбачити, що наприкінці другого тисячоліття нашої ери виникне така загроза для людства.
   На актуальній  розмові  «СНІД. Знання і розуміння» ми надали  школярам загальну інформацію про СНІД, приводили цікаві приклади,  намагалися змінити уявлення дітей про інфекцію і про ВІЛ-позитивних.
 

   А ще  презентували  розгорнуту книжково-ілюстративну виставку  «Вороги юності – пияцтво, наркоманія, СНІД» , на якій  представлено книги, що містять інформацію про згубну роль паління та алкоголю на людський організм, про ВІЛ-інфекції та шляхи поширення хвороби , про  властивості цього вірусу, про лікування і профілактику СНІДу.



Немає коментарів:

Дописати коментар