пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

Урок - практикум "Дивосвіт PowerPoint"



  В даний час розвиток комп'ютерних технологій дозволяє вирішувати найширше коло завдань , як на роботі, так і у домашньому застосуванні. До бібліотеки (як до постійних та «продвинутих» користувачів комп’ютерних технологій)  звернулися педагоги Білозерської районної станції юних натуралістів з проханням провести урок - практикум з використання програми створення слайдових презентацій.
  Для будь-якого вчителя PowerPoint є надійним помічником при створенні навчальних матеріалів. Презентації дозволяють зробити розповідь  наочніше, а самі заняття - цікавіше. Причина популярності презентацій полягає в простоті їх створення і широкому функціональному наборі PowerPoint.
Навчання не пройшли дарма. Керівники гуртків покращили своє вміння у створенні презентацій. Тепер вони набули більш привабливого вигляду: витримується правильність оформлення титульних сторінок, підбір дизайну, стилю слайдів, гармонійно виглядає поєднання зображень та текстових полів, доречними є вбудовування об'єктів SmartArt, WordArt тощо.
  Але можливості цього програмного засобу набагато ширші, тому співпраця бібліотеки та СЮТ буде продовжуватися і надалі.


Немає коментарів:

Дописати коментар