вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Нові віяння – нові дії.

  Нещодавно у районній бібліотеці пройшов семінар-практикум для працівників бібліотечних закладів. Ключовим питанням було питання електронної системи моніторингу, а точніше здача річного звіту у новому форматі – електронному. Для деяких бібліотекарів це не було новим, тому що ряд бібліотек певний час відправляли щомісячні електронні звіти за програмою «Бібліоміст». А для багатьох це була нова і досить таки складна процедура. Та бібліотекарі – люди грамотні, виважені, помірковані, тому дуже швидко навчилися всім премудростям.
     З коротким аналізом роботи за 9 місяців та заходами, запланованими до кінця цього року, виступили директор районної бібліотеки та всі зав. відділами. А ще керівники сільських бібліотек були повідомлені про візити до їхніх закладів з метою перевірки роботи метод. колегії у складі директора  районної бібліотеки та завідувачів відділами протягом жовтня та листопада місяців. Кінець року не за горами, звітування – ось-ось, то ж треба знати про стан справ у кожному бібліотечному закладі.











    
     Під кінець районного заходу до бібліотекарів зі словами привітання звернулися користувачі Розливнянської сільської бібліотеки та її бібліотекар Світлана Кошолап, яка зуміла згуртувати навколо себе читачів – любителів мистецтва, театру, просто прекрасного. Це було так мило і зворушливо!.. Виявилося, що дітки приїхали з самого ранку рейсовим автобусом (із бібліотекарем, звичайно!), щоб зробити сюрприз, бо виступ їх розпочався десь о 12.00. І це їм вдалося! Привітали учасників семінару з минулим Днем бібліотек, піднесли букети квітів та дари Золотої Осені, співали українських пісень, веселили різними сценками, подарували смайлики на згадку, розповіли про своє сокровенне – ким вони хочуть стати у майбутньому. Ці діти – учасники бібліотечного театру, і в районній бібліотеці вони не вперше. А бібліотекарі, в свою чергу, побажали їм гарних успіхів у навчанні, мирного блакитного неба, щасливого дитинства і здійснення всіх їхніх мрій.
















Дорогі діти! Ми дуже раді вашим візитам! Ви такі гарні і безпосередні, кмітливі і дуже розумні! Приїжджайте до нас частіше! Ми чекаємо на вас!        


Немає коментарів:

Дописати коментар