середу, 2 вересня 2015 р.

Співробітництво НУО з органами місцевого самоврядування

Взаємодія влади з громадськими організаціями є важливим аспектом та напрямом діяльності органів державної влади. Будь-яка ефективна співпраця та партнерство має на меті створення відносин, що будуються на взаємній довірі та виражають добру волю учасників процесу на взаємодію. Якщо немає спільної мети для співпраці та спільного прагнення й зацікавленості, то будь-які контакти між органами державної влади з громадськими організаціями не перетворюються у дійсно співпрацю і мають разовий характер.
  2 вересня  в читальній залі Білозерської районної бібліотеки в рамках українсько - польского проекту відбулася робоча зустріч "Співробітництво місцевого самоврядування з неурядовими організаціями" представників : Молодіжного Центру Регіонального Розвитку (смтБілозерка), Освітнього дому з прав людини (м.Чернігів), ГО "МАРТ" (м.Чернігів), голови сільської ради с.Ш.Балка Самойленка І.Д. та інших.
 Руслана Бурова та Роман Семешко з Чернігова піднімали завершальні питання роботи проекту термін якого наближається до кінця ( з квітня по жовтень поточного року).
 Співпраця державних органів з неурядовими організаціями є невід´ємним елементом демократичної політичної культури суспільства і політики взагалі. Водночас наявність налагоджених, ефективно діючих каналів взаємодії між органами державної влади та "третім сектором" виступає запорукою якісної державної політики, спрямованої на потреби населення, її підконтрольності суспільству, відповідності стратегічним національним інтересам.
  Підсумкові зустрічи "Проекту" відбудуться в м.Чернігові та м.Києві.






Немає коментарів:

Дописати коментар