середу, 26 червня 2013 р.

Про піар, журналістику та бібліотеку.


Минулого тижня на базі Гончарівки (ХОУНБ ім. О. Гончара) відбувся тренінг «Зв’язки з мас-медіа та основи піару для публічних бібліотек» в рамках програми «Бібліоміст» у співпраці з Центром медіареформ.
Тренери Людмила Гуменюк, магістр з політичної комунікації, та журналіст Михайлина Скорик навчали бібліотекарів Херсонщини «премудростям» піару та журналістики.
На практичних заняттях учасники тренінгу визначали цільові аудиторії, готували дієві меседжі для розповсюдження у соцмережах, вчилися «азам» написання прес-релізу, прес-анонсу, складали план проведення публічного заходу у оригінальному форматі, який би зацікавив журналістів.
Наша підгрупа «працювала» з категорією соціально-активних пенсіонерів, яким ми пропонували через соцмережі знайти свого друга, однокласника, однополчанина, свою половинку, чи то поспілкуватись з рідними по скайпу тощо.
Інші групи «працювали» з «студентами», «молоддю», «старшокласниками», пропонуючи оригінальні програми з організації дозвілля. (фото)
А ще бібліотекарі з цікавістю ознайомилися з інформацією про українську книгу у Web 3.0., насичену різними спецефектами.
Своїм тренерам ми пообіцяли впроваджувати у роботі бібліотеки інноваційні технології та інтерактивні методи.








Немає коментарів:

Дописати коментар