суботу, 9 червня 2012 р.

Бібліотека завжди корисна.

  Вже незабаром українці не побачать звичайного аналового телебачення.Все телебачення в Україні переходить на цифровий формат.Тому, якщо не придбати спеціальний тюнер, або не отримати його через органи соціального захисту населення, у вашому телевізорі буде суцільна темрява.















 21.03.2012р. урядом прийнято постанову «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті  для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення».
В тісному тандемі з працівниками служби соціального захисту населення взялися бібліотекарі Білозерської ЦБ.Бібліотекар нестаціонарного відділу обслуговування з бібліографом роз’яснюють нашим користувачам, що таке телетюнер і як його отримати, на які категорії громадян поширюється постанова, куди потрібно звернутися з заявою.















Важливою інформацією є те, що з червня 2015 р. в Україні буде лише цифрове телебачення, а аналогове піде в історію. Вразливі соціальні категорії наших громадян, які є користувачами нашої бібліотеки, вже скористалися цією можливістю і стали в чергу на одержання телетюнера.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар