середу, 5 жовтня 2011 р.

Музиківська бібліотека радо приймає учасників районного семінару.

 
28 вересня на базі Музиківської сільської бібліотеки пройшов районний виїзний семінар на тему: «Інноваційні технологічні процеси в діяльності сучасної сільської бібліотеки». До роботи семінару залучено партнерів: представник духовенства, працівник Музиківської сільської ради, учні школи, читачі з числа жителів села – представники національних меншин.
Під час відкриття семінару Людмила Шишкіна, директор Білозерської ЦБС, відмітила роботу зав. Токарівською та Музиківською бібліотек, поздоровила ювіляра Арнаутову Л.С. та відзначила вагомий внесок Музиківського сільського голови Лейбзона О.А. у розвиток бібліотечної справи. На жаль, Олександр Арнольдович не зміг бути присутнім на семінарі, та він зателефонував до бібліотеки і поспілкувався з бібліотекарями по телефону.
На семінарі зав. Музиківською бібліотекою Огурцова Л.А. організувала скайп – зв’язок для одного з користувачів Інтернет – центру та продемонструвала і подарувала учасникам семінару останній випуск місцевої газети «Музиківський вісник». Учасники семінару обмінялися досвідом роботи по впровадженню новітніх технологій та інновацій в роботу бібліотеки. Працівники районної бібліотеки надали консультації з усіх аспектів діяльності.
По завершенню семінару – обмін думками та враженнями, фото на память і надія на нову зустріч в стінах іншої, не менш привабливої бібліотеки.





Немає коментарів:

Дописати коментар